Bel TMS Center Europe  +31 6 2885 3668     Treatment Depression and OCD | TMS Center Europe   Behandeling depressie en OCS | TMS Center Europe

Procedure TMS-treatment

 

Op deze pagina leggen we uit wat het rTMS-programma inhoudt. Als u vragen heeft over het rTMS-programma of de rTMS-behandeling, neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen.

 

Intake

Eerste contact

Nadat u contact heeft opgenomen met TMS Center Europe nodigen wij u uit voor een eerste gesprek. Dit eerste gesprek is bedoeld om een duidelijker beeld te krijgen van uw klachten, en om samen te verkennen of rTMS een oplossing kan bieden. RTMS heeft namelijk een verschillend resultaat bij de verschillende aandoeningen. Het gesprek kan, indien nodig, plaatsvinden via de telefoon of Skype.

Vragenlijst en behandelovereenkomst

Als u besluit te starten met de rTMS behandeling ontvangt u allereerst een vragenlijst. Wij vragen u deze vragenlijst goed door te lezen en ingevuld naar ons terug te sturen. Naast de vragenlijst ontvangt u ook de behandelovereenkomst. Hierin staan de voorwaarden voor behandeling. Wij vragen u ook dit document goed door te lezen en ondertekend naar ons terug te sturen. Uiteraard kunt u ons altijd benaderen als u vragen heeft over beide documenten. Nadat wij de getekende behandelovereenkomst en ingevulde vragenlijst van u hebben ontvangen, beginnen we aan de volgende stap.